Om Oss

Oakland Home er Norges største leverandør av hage og terrasseinteriør. Vi forhandler et bredt spekter av varer og tjenester gjennom 3 butikker og Norges største nettbutikk (tidligere hagemobler.no) i vårt marked. Vi ønsker å tilby Norske kunder det største utvalget med mest kvalitet pr. krone. Oakland, vårt eget varemerke, står for disse kvalitetene og er utelukkende designet i Norge med tanke på Skandinaviske kunder og Skandinavisk smak og miljø. Oakland produkter produseres utelukkende hos håndplukkede produsenter og håndverkere over hele verden, med eksepsjonelle kvaliteter innenfor sine fagområder.

I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av anerkjente varemerker og produktserier. Dette for å kunne tilby våre kunder et så stort utvalg som mulig. Oakland Home formidler varer gjennom egne butikker og på internett. Oakland Home skal tilby trygghet og service for alle våre kunder og garantere et problemfritt hageliv i mange år.

Oakland Home har vokst.

Oakland Home har gjennom omorganisering, oppkjøp og utvidet samarbeid vokst betraktelig i 2018. Gjennom overtaglese av Classic Møblers’ butikker i Vestby og Fredrikstad, kan vi tilby en nærhet og en varetilgang i et sentralt østlandsområde. Vår nettportal hagemøbler.no bytter også navn og plassering som en følge av dette. Våre aktiviteter og varemerker vil fremover samles under en nettportal og i ett merkevarehus for fremtiden – Oakland Home.

Send oss en Mail om det er noe du lurer på!